ФОНДАЦИЯ „ДАРБИ” ПРЕДСТАВИ ПРОЕКТ ФИНАНСИРАН ОТ СТОЛИЧНА ОБЩИНА И ФОНДА ЗА ИНОВАЦИИ В КУЛТУРАТА

На 17 юни 2015 г. от 11:00 ч. Фондация „Дарби“ проведе пресконференция на тема: „Проект Анимирани квадрати – очаквани резултати“. Събитието се проведе в Мултимедиен център „Дарби“ в София , пл. „Св. Неделя“ № 4.

„Анимирани квадрати“ е съвместен проект на Фондация „Дарби“ и Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография и има за цел създаване на мултимедиен рекламен продукт по случай Деня на София – 17 септември. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Столична община по Програма Европа 2015, съвместно с Фонда за иновации в културата, по Приоритетна област 3: Насърчаване на интелигентното и устойчиво градско развитие чрез засилване на иновативни дейности в публичния сектор, осъществени в сътрудничество между граждани, обществени организации и местната власт.

Г-жа Бистра Илиева – ръководител на проекта и управител на фондация „Дарби“ приветства гостите и участниците в инициативата – ученици от НПГПФ в гр. София. На събитието присъстваха Светлана Ломева – директор на Асоциация за развитие на София, Михаил Владов – общински съветник в СОС – Столична Община, Надежда Ангелска – главен координатор на Програма „Европа“, Ирина Толева – координатор към Асоциация за развитие на София, журналисти, ученици и служители на Консултантска къща „Дарби“.

Дейностите по проекта представи Севдалина Иванова – експерт към Фондация „Дарби“ . За пътя, целта и реализирането на идеята говори Георги Шушков – фотограф, кинооператор и обучител по проекта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *