Предстои Девети детски международен фестивал за православни песнопения и духовни песни „Осанна във висините!“



Над 600 деца и младежи заявиха участие в Детския международен фестивал, организиран от Фондация „Дарби” на 7-ми и 8-ми май 2017г.


       Фондация „Дарби”, Църковното настоятелството при храм „Св. Мчца Параскева”и Софийската Света митрополия отново ще съберат през месец май децата на България и Европа на Деветия детски международен фестивал за православни църковни песнопения и духовни песни „Осанна във висините!”. През годините Фестивалът получи подкрепа от Светия синод на БПЦ и Софийската Света митрополия, Министерство на образованието и науката, Министерство на културата, Столична община, РИО София-град, Национален дарителски фонд „13 века България”, Национален фонд „Култура” и частни спомоществуватели, които подпомагат реализацията му.
Щастливи сме да споделим, че в тазгодишното девето издание на Фестивала, участие потвърдиха над 600 деца и младежи от 27 хорови формации и вокални групи, сред които има представители на Република Сърбия.
 
Очакваме Ви на 7-ми май 2017 от 10:30 в храм „Св.Мчца Параскева“ на ул.“Г.С.Раковски“ 58 и на 8-ми май 2017 г. от 9:30 ч. в аулата на СУ „Св.Климент Охридски“, от 11:30ч. на Ларгото и от 13:00 ч. в катедрален храм „Света Неделя“! Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *