Детска академия за личностно развитие „Ева Куванджиева”

Детска академия за личностно развитие „Ева Куванджиева”

Ева Куванджиева е представител на образователната верига „Елитни швейцарски училища“ у нас и основателка на международен клуб ЗОНТА – дамския еквивалент на Ротари клуб със седалище в Ню Йорк. Завършила престижния швейцарски колеж за международен етикет и протокол „Пиерфю“, тя прилага в България образователната програма SWISSTAR.


Името на Ева Куванджиева се споменава с благодарност в детски домове, болници и от хора, на които е помогнала за лечение и операции в чужбина. Заради изключителната й благотворителна дейност е включена в изданието на Американския биографичен институт „Велики жени на XXI век“. Така името на българката се нарежда до Мария Кюри, Елеонор Рузвелт, Кетрин Хепбърн, Индира Ганди, Майка Тереза, Лора Буш. В списъка са общо 1000 най-влиятелни дами на планетата, признати заради изключителния им принос в науката, благотворителността и изявите в различните области на живота.

Детската академия за личностно развитие носеща нейното име е създадена с идеята да подкрепя талантитена младите хора и да подпомага родителите при възпитанието на деца им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *